Grafično oblikovanje

MI NAREDIMO.

Vašo zgodbo, storitve ali
produkte predstavimo skozi
barve in linije.

POSLEDICA TEGA JE …

Vaše (potencialne) stranke
si vas zapomnijo.

VI PRIDOBITE.

Kakovosten dizajn, ki izboljša
vašo tržno pozicijo in vam
pomaga pri razlikovanju od
konkurence.

STEVE JOBS

Oblikovanje je to, kako nekaj funkcionira in ne, kako je videti.

Do dobrega prvega vtisa
z igro barv in linij.

Celostna podoba podjetja ali pa le podoba tiskovin, digitalnih vizualov in ostalega velja za enega najmočnejših elementov, ki pritegnejo potencialno stranko. V sebi namreč nosi določeno sporočilnost, zato ima velik vpliv na ljudi.

S kombinacijo kreativnosti in sodobne tehnologije bomo uskladili vašo željo po komunikaciji in podobi. Ta mora biti zasnovana tako, da vzbudi zanimanje in potrebo po nakupu.

Vrhunsko oblikovanje
Oblikovanje CGP

Oblikovanje
celostne podobe

Celostna grafična podoba pomaga k identiteti in prepoznavnosti podjetja, z njo pa lahko svetu sporočamo tudi njegove vrednote in usmerjenost. Da bi podoba zares dosegla svoj namen, moramo temu koraku posvetiti posebno pozornost, saj boste samo tako navzven sporočali točno tisto, kar želite. Poskrbeli bomo za oblikovanje logotipa, vizitk, dopisnih listov, kuvert, žiga, darilnih vrečk, zastav, map, majic, pisal in še česa.

Oblikovanje spleta - bannerjev ipd.

Oblikovanje
digitalnih elementov

Glede na smernice celostne grafične podobe pripravimo tudi vizualne elemente za spletno okolje – različne bannerje in infografike za spletno stran, vizuale za vaša družbena omrežja ali mobilno aplikacijo. Pri tem bomo upoštevali vse zakonitosti, ki jih določa digitalno okolje.

Oblikovanje tiskovin

Oblikovanje
tiskovin

Z dobro oblikovanimi tiskovinami lahko povemo več kot z besedami. Z njimi lahko izstopite iz povprečja ter vzbudite in obdržite pozornost potencialnega kupca. Da bi to dosegli, pa je potrebna premišljena in kreativna zasnova. Za vas tako oblikujemo in pripravimo za tisk letake, plakate, kataloge, zloženke, oglase …

Oblikovanje embalaže za produkte

Zasnova in
oblikovanje embalaže

Ni dovolj, da je embalaža vašega produkta samo všečna, opazna in sodobna, pomembno je tudi, da je uporabna in prijazna do uporabnika. Mi bomo pr razvoju vse to tudi upoštevali in za vas pripravili najboljše!

In ne pozabite – če menite, da je dober design drag, potem si verjetno ne predstavljate, kako drag je lahko šele slab!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi