Vsebinski marketing

MI NAREDIMO.

Ustvarimo relevantno vsebino, ki pritegne in se dotakne.

POSLEDICA TEGA JE …

Vaše podjetje se pozicionira kot strokovno podkovano na svojem področju. Na ta način gradite zaupanje med podjetjem in kupci.

VI PRIDOBITE.

Večjo vrednost in prepoznavnost blagovne znamke. To pa vodi tudi v večje zaupanje in zvestobo vseh deležnikov.

Vsebina gradi odnose!

Oglasna sporočila nas bombardirajo na vsakem koraku, zato postajamo nanje vedno bolj imuni in jih preprosto začnemo ignorirati. Potencialni kupci postajajo vse bolj zahtevni, zato jim moramo ponuditi več. Če želimo, da nas opazijo, je bolje, da jim ponudimo informacije, ki jih potrebujejo in jim koristijo. In to je eden od razlogov, zakaj vsebinski marketing doživlja razcvet.

 

Klasični marketing govori ljudem, vsebinski marketing pa z njimi.
Zato vam pomagamo ustvariti vsebino, ki je kakovostna in relevantna. Takšna, da boste z njo lahko gradili odnos s svojimi strankami. Tovrstne vsebine pa so tudi odlična podpora ostalim marketinškim aktivnostim.

Kako deluje vsebinski marketing
DAVID BEEBE

Vsebinski marketing je kot prvi zmenek. Če boste govorili le o sebi, ne bo drugega zmenka.

Kaj dobite?

Celovito komunikacijsko zgodbo, s katero boste pridobili zaupanje svojih strank, saj vas bodo prepoznali kot strokovnjaka na svojem področju. Prav tako se bodo počutili bliže in bolj povezani z blagovno znamko.

 

S strateško in podrobno načrtovano komunikacijo bomo utrdili tudi svojo avtoriteto, dosegali boljše rezultate na iskalnem omrežju na Googlu in sčasoma posledično pridobili nove kupce.

 

Skupaj z vami bomo dodelali strategijo, ki vključuje podrobno analizo trga ter konkurence, nato pa določili kanale, s katerimi boste izstopili iz povprečja in postali opaznejši in uspešnejši.

 • Odnosi z javnostmi

  ODNOSI Z JAVNOSTMI.

 • Email marketing

  E-MAIL MARKETING.

 • Pisanje bloga

  BLOGI.

 • Socialna omrežja

  DRUŽBENA OMREŽJA.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi