Organizacija dogodkov

Organizacija dogodkov

Vsakdo, ki je vsaj enkrat organiziral dogodek, pa četudi je to bilo samo večje praznovanje rojstnega dne ve, da je to precej zahteven in kompleksen proces, ki zahteva 110 % predanost in ogromno načrtovanja.

Prav zaradi tega je organizacijo dogodka bolje prepustiti strokovnjakom, ki se bomo tega lotili taktično in poskrbeli za celovit pristop, vaša edina skrb pa bo, da pridete na dogodek.

Za vas bomo, glede na želje, razvili koncept po vaši meri, izbrali lokacijo in pogostitev, pripravili vabila in kasneje zahvale, spisali govor in naredili vse, da bo glas o izpeljanem dogodku segel dlje, kot le do sosednje vasi. Celotnega procesa se bomo lotili taktično ter zagotovili tudi grafično podporo za vse materiale, povezane z dogodkom.

ORGANIZACIJA POSLOVNEGA DOGODKA
ORGANIZACIJA NOVINARSKE KONFERENCE
ORGANIZACIJA TEAMBUILDINGA
ORGANIZACIJA DNEVA ODPRTIH VRAT
ORGANIZACIJA SEMINARJA
ORGANIZACIJA OTVORITVE PODJETJA

DELOVNI PROCES

Za začetek priprave organizacije dogodka je potrebna samo ideja. Mi poskrbimo, da bo vaš dogodek imel vsebino in da bo navdušil vse zbrane. Da lahko ustvarimo unikatno zgodbo, potrebujemo od vas čim več informacij. Ko jih zberemo, lahko začnemo z naslednjimi koraki.
1

Priprava

Dogodek pripravimo glede na vaše želje in poskrbimo za vse – od idejne zasnove do organizacije. V okviru priprave določimo temo in slogan dogodka, poiščemo primerno lokacijo, poskrbimo za vabila in druge grafične elemente, uredimo hrano in pijačo, poiščemo hostese …

2

Izvedba

Če smo temelje postavili dobro, potem bo takšen tudi dan D. V primeru nevšečnosti imamo vedno pripravljen tudi plan B. Na dan dogodka skrbimo, da vse poteka po načrtu, domov pa se odpravimo šele, ko vi svojim najbližjim že razlagate, kako dobro ste se imeli.