Organizacija dogodkov

MI NAREDIMO.

Pripravimo unikaten koncept glede na vaše želje in poskrbimo za popolno podporo.

POSLEDICA TEGA JE …

Dogodek, izpeljan na najvišji možni ravni.

VI PRIDOBITE.

Zadovoljne udeležence in brezskrbnost, svoj dragoceni čas pa lahko namenite sklepanju novih poslovnih priložnosti.

ALBERT EINSTEIN

Načrti niso vredni nič, če ni načrtovanja.

Za enkraten in neponovljiv dogodek.

Vsakdo, ki je vsaj enkrat organiziral dogodek – pa naj bo to dan odprtih vrat, otvoritev podjetja, srečanje ob lansiranju novega produkta ali karkoli drugega ve, da je to precej zahteven in kompleksen proces, ki zahteva 110 % predanost.

 

Prav zaradi tega je organizacijo dogodka bolje prepustiti strokovnjakom, ki se bomo tega lotili taktično in poskrbeli za celovit pristop vaša edina skrb pa bo, da pridete na dogodek.

 

Za vas bomo, glede na želje, razvili koncept po vaši meri, izbrali lokacijo in pogostitev, pripravili vabila in kasneje zahvale, spisali govor in naredili vse, da bo glas o izpeljanem dogodku segel dlje, kot le do sosednje vasi. Celotnega procesa se bomo lotili taktično ter zagotovili tudi grafično podporo za vse materiale, povezane z dogodkom.

Organzacija dogodkov

Za vas organiziramo …

Naš cilj je, da vam prihranimo čas in vas razbremenimo nepotrebnih skrbi, dogodek pa dvignemo na raven, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega udeleženca.

Organiziranje dogodka

Organizacija
poslovnega dogodka

Organiziranje predavanja ali seminarja

Organizacija
predavanja ali seminarja

Organiziranje otvoritve podjetja

Organizacija
otvoritve podjetja

Organiziranje novinarske konference

Organizacija
novinarske konference

Organiziranje dogodka dneva odprtih vrat

Organizacija
dneva odprtih vrat

Organiziranje teambuildinga za podjetja

Organizacija
teambuildinga

Dogodki, ki smo jih organizirali.

Oglejte si projekte, ki smo jih izvedli za naše naročnike.

Organizacija poslovnega dogodka je zahteven in do potankosti načrtovan projekt. Z dobro izpeljanim dogodkom bomo ustvarili in utrdili poslovne vezi z obstoječimi in potencialnimi partnerji. Mi bomo poskrbeli za unikatno zgodbo, načrtovanje, tehnično, vizualno in vsebinsko dovršenost, vi pa se boste lahko posvetili poslovnim partnerjem.

 

 

Otvoritev hotela Aleksander

Hotel Aleksander je petzvezdični hotel in velja za enega najbolj luksuznih v Rogaški Slatini. Po začetnem zbiranju visokih gostov iz tujine in Slovenije, med njimi so bili tudi ruski veleposlanik, župan občine Rogaška Slatina, je vse zbrane v slovenskem in ruskem jeziku nagovorila moderatorka Mojca Mavec. Za pozdrav gostov sta poskrbela tudi nov lastnik hotela Dr. Vorobyev in župan občine Rogaška Slatina. Program so s svojim nastopom popestrili še tamburaši iz Rogaške Slatine. Ob koncu uradnega dela je sledil voden ogled hotela, pogostitev gostov ter intervjuji z novim lastnikom.

Tradicionalno srečanje poslovnih partnerjev

V novembru 2016 smo za podjetje Mariborske livarne Maribor organizirali srečanje poslovnih partnerjev. Srečanja se je udeležilo 30 poslovnih partnerjev iz 5 različnih držav. Poslovni partnerji so bili deležni obiska in ogleda livarne v Mariboru ter v Lenartu. Uradni del se je nato nadaljeval s predavanjem in predstavitvami ter vodenim ogledom in degustacijo vin v hiši Stare trte. Druženje smo zaključili v Restavraciji in vinski kleti Rožmarin. Naslednji dan, po zajtrku, so predstavniki podjetja Mariborske livarne Maribor s poslovnimi partnerji v hotelu City imeli še kratke one on one sestanke.

Blagovno znamko, novo storitev ali produkt lahko širši javnosti predstavimo na različne načine. Pomembno je, da je njena predstavitev drugačna, zapomnljiva, predvsem pa nevsiljiva. Njihov namen je povečanje prepoznavnosti in prodaje.

 

 

Aktivirani očka

Za naročnika Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, smo izvedli promocijsko akcijo za projekt »AKTIVIRANI OČKA«. Cilj projekta je bil spodbujati aktivno očetovstvo med vzgojo otroka. Promocije so potekale na Otroškem bazarju v Ljubljani, po številnih slovenskih mestih in nakupovalnih središčih ter na Pikinem festivalu v Velenju. Med očete smo delili majice z napisom »Aktivirani očka« in jih ozaveščali o pomembnosti njihove vloge v življenju malčkov.

Gradnja in obnova na sejmu MOS

Septembra 2018 smo za naročnika na sejmu MOS izvedli različne promocijske aktivnosti. Da bi se razstavljalcem, ki so se nahajali na sejmu MOS zahvalili za sodelovanje, obenem pa nase opozorili tudi tiste, s katerimi še ne sodelujemo, smo se lotili nekoliko drugačne promocije. Le-ta je potekala tri dni. Prvi dan so simpatične hostese med razstavljalce delile okusno kavo skupaj s podstavki. Naslednji dan smo za vse razstavljalce pripravili sveže kokice in tako poskrbeli za nekaj »sladkih« minut, zadnji, tretji dan pa so razstavljalci od hostes prejeli revijo skupaj s promocijskimi pisali.

Wienerberger

Za enega vodilnih proizvajalcev zidne opeke in strešne kritine smo promocijske aktivnosti izvedli v nakupovalnih centrih po vsej Sloveniji. Naš cilj je bil povečanje prepoznavnosti blagovne znamke. Za namene promocije smo iz pene izdelali prav posebne zidne opeke, ki so jih obiskovalci lahko odnesli s seboj domov. Po nakupovalnem središču pa so mimoidoči lahko srečali tudi maskoto Brickya, ki je mednje delil letake in bonbone.

Preden pripravimo dogodek namenjen širši javnosti, je potrebno jasno definirati, komu točno je namenjen in kaj želimo z njim sporočiti. Pri tovrstnih dogodkih je potrebno vedno imeti pripravljen tudi plan B.

 

 

Duck race

Za podjetje Remax, ki se ukvarja s prodajo bazenov, bazenske tehnike in ostalih wellness produktov, smo organizirali dobrodelni dogodek, imenovan »Duck race«. Namen dobrodelnega dogodka, ki je potekal dvakrat – prvič na Mariborskem otoku v Mariboru in drugič v Ljubljani v Atlantisu, je bil stopiti nasproti pomoči potrebnim otrokom. Hostese so med obiskovalce oziroma kopalce prodajale majhne gumijaste račke, s katerimi smo ob koncu dneva naredili pravo tekmovanje – račke smo spustili po toboganu in lastnik najhitrejše je prejel različne gumijaste pripomočke za v vodo. Denar, zbran od prodaje gumijastih račk pa smo podarili ZPM. Z obraznimi poslikavami in nastopom Spidij smo poskrbeli tudi za dodatno animacijo za najmlajše.

Interni dogodki so običajno namenjeni krepitvi in izboljšanju odnosov med zaposlenimi in so med pomembnejšimi dogodki, ki jih organizira podjetje. Tovrstni dogodki običajno potekajo v bolj sproščenem vzdušju, lahko pa jih kombiniramo tudi s pridobivanjem novega znanja. Najpogosteje se interni dogodki izvajajo v obliki Team buildingov, piknikov, zaključkov ob koncu leta, podeljevanjem internih nagrad …

 

 

Team building na Rogli

Team building se običajno organizira z namenom izboljšanja odnosov z zaposlenimi in povečanjem sinergije. Mednje prinese novo motivacijo in navdušenje, obenem pa poskrbi za bolj sproščeno komunikacijo. Team buildingi so lahko zabavni ali pa jih kombiniramo s pridobivanjem novega znanja. V vsakem primeru potekajo v sproščenem vzdušju in če je le izvedljivo, v novem okolju.
Team building podjetja DPD Slovenija, ki smo ga organizirali, se je odvijal na Rogli. Zaposleni so imeli priložnost spoznati Petro Majdič, ki je zbranim pojasnila, kako zelo pomembno je ekipno delo. Po sproščenem predavanju so dan nadaljevali v čisto adrenalinskem stilu – najprej »rum za pogum«, nato pa spust z adrenalinskimi sankami po nekaj več kot kilometer dolgi progi. Preostanek dopoldneva in del popoldneva sta tako minila v športnem duhu, saj so se zaposleni med seboj pomerili še v plezanju po steni in drugimi ekipnimi športi. Dan so zaključili s kosilom na koči na Pesku in ob zabavi z DJ-em.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi