Hotel Sava Rogaška

YANDEX.DIRECT
Sava Rogaška Yandex Marketing

Storitve, ki smo jih izvedli za naročnika

Analiza iskalnih povpraševanj.

Priprava ponudbe.

Načrtovanje strukture sistema in kampanj.

Priprava vsebine (ključnih besed, oglasov,. ..) za prevajanje.

Implementacija, zagon kampanj, merjenje, redni optimizacijski koraki.

14-dnevna poročila.

Posebnost vzhoda

Podjetje hotel Sava Rogaška se je obrnilo na nas, ker so želeli po digitalnem kanalu povečati število rezervacij z rusko govorečih trgov. Zanimal jih je učinkovit način oglaševanja, ki bi ob relativno nizkem vložku prinašal konkretne in hitre rezultate. Ker s tem niso imeli izkušenj, so izbiro rešitve, ki bo dosegala KPI -je, prepustili nam.

 

Rešitev

 

Po opravljeni analizi smo se odločili za uporabo kanala Yandex Direct, ki velja za največji spletni iskalnik na območju Rusije, in sicer s približno  65 % deležem servisiranja vseh iskalnih poizvedb s tega območja (za primerjavo – iskalnik Google v Rusiji dosega zgolj 30 % delež). Poleg Rusije pa z njim dostopamo tudi na druge trge, kot so Ukrajina, Kazahstan, Belorusija in celo Turčija. Z orodjem pokrvamo oglasni prostor iskalnika, kot tudi prikaznega omrežja (spletnih portalov z obogatenimi tipi oglasnih formatov).

Kaj je pridobil naročnik?

Že po prvem mesecu oglaševanja smo ob relativno nizkem vložku v oglasne kampanje na Yandex Direct dosegli prva povpraševanja in večje število prihodov v spletni rezervacijski sistem. Oglaševanje vpliva tudi na posredne rezervacije in krepitev blagovne znamke na ciljnih trgih. Od prvega tedna in konca meseca smo število relevantnih klikov na oglase povečali kar za 700 %, znižali ceno na klik za 33 %, ter močno zvišali razmerje med kliki in prikazi (CTR). Razširili smo tudi nabor držav, ki je sprva vključeval le Rusijo. Prisotni smo v Rusiji, Ukrajini, Belorusiji in Kazahstanu.

 

Kanal Yandex (CPC-plačljivo oglaševanje) sedaj predstavlja drugi najmočnejši kanal po številu obiska na spletni strani z dobrim časom zadrževanja uporabnika na strani in raziskovanja več različnih podstrani.

 

Naročniku do 3 x mesečno priskrbimo pregled, jasna poročila o poteku oglaševanja z grafi in obrazložitvami. Vanje redno vključujemo priporočila za izboljšanje odstotka konverzij na spletni strani.

Več prometa na spletni strani

POVEČANJE ŠTEVILA KLIKOV

V obdobju enega meseca smo
število relevantnih klikov na
oglase povečali kar za 700 %.

Znižanje cene na klik

CENA NA KLIK

Ceno na klik smo
znižali za 33 %.

Yandex Direct

OBISK SPLETNE STRANI

Kanal Yandex predstavlja drugi
najmočnejši kanal po številu
obiska na spletni strani.

Potrebujete pomoč na področju oglaševanja
z Google AdWords ali Yandex?

Pišite nam!Pišite nam!
Previous
Next

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi