Grafična prenova revije

GRADNJA IN OBNOVA PLUS
Revija Granja in Obnova

Storitve, ki smo jih izvedli za naročnika

Grafična prenova revije.

Modernizacija logotipa.

Prenova revije

Revija Gradnja in obnova plus je na našem trgu prisotna skoraj 15 let in je namenjena tistim, ki obnavljajo oziroma gradijo dom ali kakšen drug objekt. Gre za brezplačno revijo, ki bralcem ponuja strokovne vsebine, razne nasvete, novosti, ideje ter akcijske ponudbe s področja gradbeništva, ogrevalne tehnike, urejanja notranjosti in zunanjosti doma, … V podjetju Vaš profit so zaznali, da revija potrebuje korenito spremembo grafične zasnove. Cilji, ki smo jih zasledovali pri razvoju novega koncepta so bili predvsem poenostaviti uporabniško izkušnjo bralcev in revijo obenem narediti vizualno privlačnejšo ter ji vdihniti nekaj svežine in življenja. Sočasno z grafično prenovo revije smo izvedli tudi osvežitev oziroma logotipa, ki se sedaj lepo sklada z novejšim in modernejšim celostnim konceptom revije.

 

Odzivi s strani bralcev in oglaševalcev so bili odlični, nova podoba revije je bila dobro sprejeta. S tem korakom pa se je revija postavila ob bok ostalim konkurentom.

 

Kaj so pridobili oglaševalci in kaj bralci?

 

Oglaševalcem smo s prenovo revije omogočili izbiro dodatnih možnosti izbire formata oglasnega prostora, prav tako lahko željeno zakupljeno vsebino podkrepijo z več slikami. Bralci pa so dobili tako rekoč novo revijo, ki je z uporabniškega vidika veliko prijaznejša in elegantnejša ter očesu bolj prijetna.

Potrebujete podporo na področju grafičnega oblikovanja?

Ali pa morda želite prenoviti podobo podjetja?

Pišite nam!Pišite nam!
Next

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi