Ogrevajte dom

S SONCEM
TermoShop

Storitve, ki smo jih izvedli za naročnika

Priprava kreativne zasnove za kampanjo.

Tekstopisje.

PR.

Razvoj vizualov in grafično oblikovanje.

Poznavanje trga in razumevanje naročnika.

Podjetje Termo Shop, za katerega smo razvili kampanjo na nacionalni bazi, se ukvarja s proizvodnjo in prodajo ogrevalnih sistemov, predvsem toplotnih črpalk. Podjetje se je na nas obrnilo z željo, da razvijemo kampanjo, s katero bomo širši javnosti predstavili nov produkt, ki ga ponujajo – fotovoltaične sisteme.

 

Posledica, ki jo prinaša produkt.

 

Ker gre za produkt, ki sam po sebi ne uživa velikega zanimanja, smo razvili koncept, v katerem smo, bolj kot sam produkt, želeli izpostaviti posledico, ki jo produkt prinaša – brezplačno ogrevanje. Kampanjo smo podprli z močnim krovnim sloganom, ki ga dopolnjuje topel vizual, ki je blizu ljudem in v njih vzbuja prijetna čustva. Slogan, ki je preprost, razumljiv in hitro zapomnljiv, smo uporabili kot osrednje sporočilo kampanje.

 

Poleg razvoja krovnega slogana ter grafičnih materialov – jumbo plakati, letaki, bannerji za spletno stran in Facebook profil, kampanjo za AdWordse, smo poskrbeli tudi za tekstopisje. Pripravili smo sporočilo za javnost, novico za spletno stran, vsebinsko zasnovo za komunikacijo na Facebook profilu, …

Tudi vi potrebujete pomoč pri razvoju kreativne kampanje za vaše podjetje?

Pišite nam!Pišite nam!
Previous
Next