Predstavljamo

O nas

Adeo žene mlada in ambiciozna ekipa, ki na trenutke kar poka od energije.

Kar seveda ni nič čudnega, saj imamo v povprečju komaj 28 let. Ja, ni dolgo, odkar smo prišli iz plenic ;). A leta ne pomenijo, da nimamo izkušenj, znanj ali potrebne strokovnosti.

Ravno nasprotno – štejemo jih v kilometrih!

Pravijo, da velikost ni pomembna.

IN IMAJO PRAV!

 • Agencija Adeo - velika ali majhna, kakor želite!

  VELIKOST ALI MAJHNOST

  Velikost ali majhnost, kakor želite, si štejemo v prid. Zakaj? Ker točno vemo, kdo ga je polomil, kdaj, kako ali kdo je zaslužen za določen uspeh - težko se je skriti. 😉

 • Izkušena ekipa agencije Adeo

  OSEBNI ODNOS

  To pa ni vse, prednosti se kar vrstijo. Z naročniki lahko razvijemo drugačen in vsekakor bolj oseben odnos, zanje si lahko vzamemo ves čas tega sveta, kar je v večjih agencijah praktično nemogoče. Govorimo iz izkušenj.

 • Prilagodljiva marketinška agencija - Plan A in Plan B

  PRILAGODLJIVOST IN HITRA ODZIVNOST

  Tu sta še prilagodljivost in hitra odzivnost, ki ju dopolnjujeta odlična komunikacija in povezanost. In pri ustvarjanju zgodb in novih projektov ni nič bolj pomembnega kot uigrana ekipa, ki ve, kako se streže stvari.

Od tod tudi ime Adeo, ki izhaja iz latinščine. Naš pristop je celosten, svež, drugačen, s poudarkom na transparentnem ter korektnem odnosu, ki je edini, ki dejansko šteje.

Spoznajte našo

FANTASTIČNO EKIPO!

Naša ekipa je pripravljena, da skupaj z vami ustvari novo, uspešno in nepozabno zgodbo. Ne čakajte predolgo, pišite nam :).

Kontaktirajtenas

Lahko pa nas kontaktirate tudi na info@adeo.si ali vtipkate telefonsko številko 041 368 649.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete kakšno spletno stran se v večini primerov na vaš računalnik naložijo majhne datoteke imenovane piškotki. Spodaj lahko vklopite ali izklopite katere piškotke dovolite.

Ti piškotki so potrebni za pravilno delovanje strani in jih ni mogoče izklopiti.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi