Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj

Družbena omrežja

Družbena

omrežja so nujna

Ne glede na vašo dejavnost je upravljanje družbenih omrežji nujno, sicer se zdi, kot da vaše podjetje sploh ne obstaja. Zavedajte se, da večina strank podatke o storitvah ali produktih išče ravno preko spleta in da trend raste iz dneva v dan. Z ažurno in primerno komunikacijo profili na družbenih omrežjih prinašajo neverjetno količino možnosti za povečanje prepoznavnosti, gradnjo blagovne znamke in pridobivanje novih strank.

Vendar vsega tega ni tako enostavno doseči. Potrebno je poznati trike in veščine upravljanja z družbenimi omrežji in ustvariti primerno komunikacijsko strategijo. Pri tem pa vam lahko pomagamo.

Komunikacijska strategija, ki ne vključuje družbenih omrežij?

Nepredstavljivo, kajne? Družbena omrežja so postala nepogrešljiv del našega vsakdana. Od trenutka, ko se prebudimo, do trenutka, ko se zvečer odklopimo nas spremljajo povsod. In prav zato so postala eno izmed najučinkovitejših orodij za doseganje strank ter promocijo podjetja ali blagovne znamke.

Upravljanje družbenih omrežij

Naša ekipa poskrbi za upravljanje družbenih omrežji vašega podjetja – upravljanje Facebook profila, upravljanje Instagram profila, upravljanje LinkedIn profila.

Upravljanje družabnih omrežji vključuje prilagojeno in ciljno usmerjeno komunikacijsko strategijo na mesečni ravni (predlogi vsebin, ki jih bomo komunicirali, priprava privlačnih vizualov), dnevno spremljanje dogajanja (odgovarjanje na komentarje in sporočila), priprava poročil in analiz ob koncu meseca.

Kako poteka

sodelovanje z nami

Spisali smo mnogo privlačnih vsebin in našim naročnikom pomagali do večje prepoznavnosti na družbenih omrežjih. Preverite, katere projekte smo izpeljali.

Projekti,

ki smo jih izpeljali

Neuroth Slovenija

Sodelovanje Podjetje NEUROTH slušni aparati d.o.o. je mednarodno podjetje za slušno akustiko, ki nudi slušne aparate, teste sluha,…

Droga dobrote

DROGA dobrote – upravljanje družbenih omrežij blagovne znamke DROGA dobrote je blagovna znamka slovenskega družinskega podjetja Ahac d.o.o.…

Neuroth Slovenija

Sodelovanje Podjetje NEUROTH slušni aparati d.o.o. je mednarodno podjetje za slušno akustiko, ki nudi slušne aparate, teste sluha, svetovanje in pomoč ljudem z oslabljenim…

  • Naročnik

    NEUROTH

Podrobno

Droga dobrote

DROGA dobrote – upravljanje družbenih omrežij blagovne znamke DROGA dobrote je blagovna znamka slovenskega družinskega podjetja Ahac d.o.o. Že več kot 40 let navdušujejo…

  • Naročnik

    AHAC D.O.O.

Podrobno