Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj

Google oglaševanje

Google ads

oglaševanje

Google oglaševanje je v Sloveniji še vedno ugodno v primerjavi z ostalimi državami in nudi veliko tržno priložnost. Prav tako je učinek oglaševanja merljiv: koliko novih uporabnikov prejmemo na spletno stran in koliko jih dejansko pošlje povpraševanje oz. kupi izdelek.

Zakaj je pomembno, da oglaševanje na Googlu vodijo strokovnjaki?

Ker lahko z dobro optimiziranimi oglasi povečate število poslanih povpraševanj ali nakupov na vaši spletni strani.

Google primerja oglase različnih podjetij, tisti z odlično optimizacijo oglasov za klik plačajo precej manj, kot podjetja s slabo optimiziranimi oglasi.

Google pri oglasih ocenjuje marsikatero spremenljivko, primernost ključne besede, tekst oglasa, primernost pristajalne strani, CTR, ipd.

Na vprašanje najlažje odgovorimo s primerom, ko smo od stranke prevzeli slabo optimizirane Google oglase in v naslednjem mesecu, z istim proračunom, povečali število povpraševanj za 80 %.

Oglaševanje na Google Iskalnem omrežju

Oglaševanje na Google iskalnem omrežju velja za eno izmed bolj učinkovitih glede na vložena sredstva. Verjetno ste se že srečali z različnimi oglasi, ko ste na Googlu iskali produkt ali storitev.

Zamislite si možnost, da izdelek/storitev stranki ponudite točno takrat, ko ga išče. Google oglasi ponujajo ravno to, oglas v pravem trenutku, na pravem mestu.

Vaša spletna stran je v trenutku na vrhu prve strani Googlovega iskalnika in tako nemudoma povečate pritok kakovostnih strank.

Stranke, ki na vašo stran pridejo s pomočjo Googla so kakovostne, ker z njimi stopite v stik na izredno pomembnem nivoju: stranka je informirana in ve kaj potrebuje. Na Googlu išče ponudnika izdelka ali storitve ter zagleda vaš oglas. Še več, oglas je optimiziran na točno izbran izdelek ali storitev.

Google oglaševanje na prikaznem omrežju

Oglaševanje na prikaznem omrežju je primarno namenjeno širjenju prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Oglas se prikaže na različnih straneh, ki imajo omogočen prikaz Google prikaznih oglasov in na različnih partnerskih straneh Googla.

Odlična priložnost, ko želite trgu poslati hitro sporočilo o vašem izdelku, akciji, storitvi ali želite ohraniti oz. dvigniti pozicijo vaše blagovne znamke.

Brez stroškov tiska in ostalih posrednikov, lahko svoje sporočilo predate tisočem že za nekaj evrov dnevno.

Oglaševanje na Youtube omrežju

Verjetno že vsem znani Youtube video oglasi, ki se predvajajo pred ali med video vsebino. Podobno kot prikazni oglasi, so tudi video oglasi v Sloveniji še vedno izredno ugodni.

Pozitivna plat video oglasa je ta, da se lahko v njem izrazite na kreativen način in svojo blagovno znamko, izdelek ali storitev predstavite drugače, zabavno, zanimivo. Prav tako lahko daljši oglas kasneje reciklirate in pripravite krajše oglase (na primer oglas, ki traja 6-15 sekund).

Podobno, kot v primeru ostalih vrst oglasov imate tudi tu možnost, da se pojavi zgolj vašim potencialnim strankam, ki se zanimajo za vašo kategoriji izdelkov ali storitev.

Google oglaševanje
Kako poteka

sodelovanje z nami

Si želite pomoč pri kreaciji vsebin? Spisali smo že mnogo privlačnih vsebin in našim naročnikom pomagali do večje prepoznavnosti na družbenih omrežjih.​

Projekti,

ki smo jih izpeljali

Gruppe Hanus

Gruppe Hanus Študija primera Gruppe Hanus je krovno podjetje istoimenskega avstrijskega podjetja in slovenske podružnice Hanus d.o.o. Podjetje…

Uniforest

Uniforest Prodajalna – Študija primera Uniforest Prodajalna s široko paleto izdelkov in strokovnim svetovanjem zadovoljuje potrebe strank v…

Gruppe Hanus

Gruppe Hanus Študija primera Gruppe Hanus je krovno podjetje istoimenskega avstrijskega podjetja in slovenske podružnice Hanus d.o.o. Podjetje se lahko pohvali z razvojem, proizvodnjo…

  • Naročnik

    Gruppe Hanus Avstrija

Podrobno

Uniforest

Uniforest Prodajalna – Študija primera Uniforest Prodajalna s široko paleto izdelkov in strokovnim svetovanjem zadovoljuje potrebe strank v gozdarski in kmetijski industriji. Poleg inovativnih…

  • Naročnik

    Prodajalna Uniforest

Podrobno