Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Na kratko

Kaj je SEO ?

SEO je kratica za angleški izraz “Search Engine Optimization“, kar v slovenščini pomeni “optimizacija spletnih strani”. SEO pomeni postopek izboljšanja vašega spletnega mesta za povečanje njegove vidnosti v spletnih iskalnikih kot so Google, Bing, Yahoo in ostalih. Boljša, kot je vidnost vaših strani v rezultatih iskanja, večja je verjetnost, da vas bodo našli in kliknili.

Naše SEO storitve izboljšajo
vaše poslovanje na 8 načinov.

SEO storitve

ki jih izvajamo

Kako poteka

sodelovanje z nami

Zakaj je pomembno da spletno optimizacijo zaupate ADEO?

Spletna optimizacija (SEO) je kompleksno področje, ki vključuje veliko različnih elementov, kot so optimizacija vsebine, strukture spletnih strani, uporabniške izkušnje, tehnologije, povezave in še veliko več. Spremljanje in upoštevanje vseh teh elementov zahteva veliko znanja in izkušenj.

Pomembno je, da spletno optimizacijo zaupate strokovnjakom, saj lahko neustrezna ali nepravilna optimizacija vaše spletne strani privede do slabšega uvrščanja v iskalnikih, manjše vidnosti in posledično manjšega prometa na vašo spletno stran. 

V najslabšem primeru lahko neustrezna optimizacija privede tudi do kaznovanja s strani iskalnikov, kar lahko močno škodi vaši spletni prisotnosti.

V imamo izkušnje in znanje, ki vam lahko pomagajo pri doseganju vaših ciljev. Pomagajo vam lahko pri izdelavi strategije, ki je prilagojena vašim potrebam in ciljem, ter zagotovimo, da so vsi elementi vaše spletne strani optimizirani za boljše uvrščanje v iskalnikih.

Spremljamo tudi spremembe v algoritmih iskalnikov in jih prilagajamo, kar zagotavlja, da je vaša spletna stran vedno v skladu z najnovejšimi smernicami.

Zagotavljajo tudi dolgoročno vzdrževanje vaše spletne strani, kar je ključnega pomena za doseganje dolgoročnih ciljev. S tem, ko redno spremljamo vašo spletno stran in izvajajo spremembe po potrebi, boste lahko dosegli trajnostno rast prometa na vašo spletno stran in boljšo učinkovitost vaših marketinških naporov.

Projekti,

ki smo jih izpeljali

Neuroth Slovenija

Sodelovanje Podjetje NEUROTH slušni aparati d.o.o. je mednarodno podjetje za slušno akustiko, ki nudi slušne aparate, teste sluha,…

Nioma

Nioma – Avtomatizacija pametne hiše Podjetje Nioma se ukvarja z naprednimi rešitvami za avtomatizacijo vseh vrst objektov. Začetek…

Neuroth Slovenija

Sodelovanje Podjetje NEUROTH slušni aparati d.o.o. je mednarodno podjetje za slušno akustiko, ki nudi slušne aparate, teste sluha, svetovanje in pomoč ljudem z oslabljenim…

  • Naročnik

    NEUROTH

Podrobno

Nioma

Nioma – Avtomatizacija pametne hiše Podjetje Nioma se ukvarja z naprednimi rešitvami za avtomatizacijo vseh vrst objektov. Začetek sodelovanja je bil prilagojen zgolj na…

  • Naročnik

    Nioma

Podrobno