Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj

Vsebinski marketing

Predstavljamo

vam rešitev!

To je vsebinski marketing oz. »umetnost kreiranja dobre vsebine, posredovane na pravo mesto«.

Postanite junaki svojih zgodb!

Vsebinski marketing je marketinška strategija, ki temelji na ustvarjanju in deljenju uporabnih, privlačnih ter za ciljno skupino prilagojenih vsebin. Klasični marketing govori ljudem, vsebinski marketing pa z njimi. To je vodilo, h kateremu stremimo pri pripravi vsebin za naše naročnike.

Tek na dolge proge

Vsebinski marketing je umetnost, ki zahteva spretnost, skrbnost in pozornost vsake napisane ali spregovorjene besede. In ko se vse skupaj združi v popolno zgodbo, lahko dosežemo kaj večjega od same prodaje. Lahko dosežemo čustveno povezavo z bralci, poslušalci, opazovalci - odvisno od kanala, preko katerega je vsebina posredovana.

Kakšna naj bo vsebina?

Ker želimo doseči najboljši učinek, smo pri pripravi vsebin za naše naročnike pozorni na trenutne trende in interese ciljne skupine. Vsebina mora biti prilagojena njihovim potrebam, da bo najbolj učinkovita. To dosežemo z ustvarjanjem vsebin, ki so kreativne, relevantne, informativne in zabavne.

Kakšni so + vsebinskega marketinga?

Zgodbe morajo biti dobro zasnovane in prepričljive, lansirane ob pravem trenutku in na pravih kanalih. Vsebinski marketing je torej tek na dolge proge, pri katerem po prečkanju ciljne črte osvojimo dolgoročno zvestobo in lojalnost ciljne skupine.

Dodana vrednost vsebinskega marketinga je mnogim na prvi pogled neopazna, saj ne gre za neposredno oglaševanje ali prodajo izdelkov in storitev.

Moč vsebinskega marketinga je več kot le to – privabi več potencialnih kupcev, poveča prepoznavnost svoje blagovne znamke, izboljša odnose s strankami in ustvari dolgoročno zvestobo

Hkrati pa vsebinski marketing predstavlja učinkovit način za doseganje boljše pozicije na iskalnikih in povečati organski promet na vašo spletno stran. Vsebinski marketing in SEO sta namreč tesno povezana.

Kako poteka

sodelovanje z nami

Naj govori vsebina sama zase. Preverite, kakšne zgodbe smo spisali in vabljeni, da postanete njihovi junaki tudi vi!

Projekti,

ki smo jih izpeljali