Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj
Oglaševanje

Makear

Meta oglaševanje – Makear

»Vsezanohte.si« je podjetje, ki se ukvarja z distribucijo različnih izdelkov za izdelavo nohtov. Njihova ključna ciljna skupina so kozmetični saloni. V Sloveniji so eden izmed prvih ponudnikov inovativnih in naprednih gelov znamke Makear. Naš cilj je bil povečati prepoznavnost blagovne znamke, posledično pa povečati tudi prodajo.

Storitev
  • Vzpostavitev Facebook strani
  • Vzpostavitev Meta računa za oglaševanje
  • Vzpostavitev Facebook Pixla
  • Naročnik

    Vsezanohte.si

Spletna stran naročnika

Izziv

Naš cilj je bil povečati prepoznavnost blagovne znamke Vsezanohte.si ter povečanje prodaje, pri čemer je bil še poseben poudarek na blagovni znamki Makear, ki z napredno tehnologiji omogoča hitrejšo, natančnejšo in preprostejšo izdelavo nohtov.

Pri tem je bil največji izziv ta, kako pri vsej konkurenci na področju izdelkov za izdelavo nohtov, novo in nepoznano znamko dvigniti na višji nivo in vzpostaviti zaupanje vanjo ter povečati prodajo.

Uspelo nam je! Rezultati dobro in skrbno premišljene strategije so se pokazali zelo hitro.

Močno se je povečala prodaja in zanimanje za izdelke naročnika. Prihajati so začele nove stranke in zanimanje za izdelke je bilo zelo veliko. Poleg povečane prodaje izdelkov znamke Makear, se je posledično povečala tudi prodaja izdelkov drugih blagovnih znamk, ki jih ponujajo.

Dobro zastavljena oglaševalska strategija se je izkazala za uspešno tudi iz vidika oglaševalskih metrik, povprečen CPC (»cost per click«) je znašal 0,04 €, CTR (»click through rate«) pa 4,26 %.