Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj
Družbena omrežja

Droga dobrote

DROGA dobrote – upravljanje družbenih omrežij blagovne znamke

DROGA dobrote je blagovna znamka slovenskega družinskega podjetja Ahac d.o.o. Že več kot 40 let navdušujejo svoje kupce z vložninami, namazi in prilogami, izdelanimi po tradicionalnih receptih svojih babic. Je sinonim za domačnost in tradicijo, njihovi kozarčki pa ne manjkajo na nobeni slovenski mizi.

Z željo po čim večji prepoznavnosti blagovne znamke in njihovih produktov pri različnem krogu potrošnikov so se obrnili na nas. Zanje smo ustvari 2 mesečno kampanjo s tremi slovenskimi influencerji.

Storitev
  • Vodenje družbenih omrežij
  • Priprava komunikacijske strategije
  • Facebook oglaševanje
  • Naročnik

    AHAC D.O.O.

Spletna stran naročnika

Izziv

Kako Drogine dobrote približati mlajšim potrošnikom. Odgovor smo poiskali v prenovljeni komunikacijski strategiji, usklajeni z vrednostnim sistemom blagovne znamke in natančno opredeljenimi ciljnimi skupinami. Z redno in sproščeno komunikacijo na Facebooku in Instagramu nagovarjamo različne skupine potrošnikov.

Tako smo zgradili močno zavest o blagovni znamki in njene produkte približali različnim starostnim skupinam. Hkrati pa smo zgradili trdno in zvesto skupnost ki se na objavljeno vsebino aktivno odziva.

Play Video