Agencija Adeo
Cesta k Tamu 12,
2000 Maribor
Kontakt
E: info@adeo.si
T: +386 (0) 41 368 649
Nazaj
Vplivnostni marketing

Kenwood Slovenija

Špela Grošelj kot ambasadorka, Kenwood Slovenija

Kenwood je podjetje s tradicijo, saj kuhinjske aparate izdeluje že skoraj 90 let. Milijone zadovoljnih potrošnikov po vsem svetu navdušujejo z obliko in inovativnostjo, za svoje produkte pa so prejeli že različne nagrade, kot so Reddot, Plus X award …

Na slovenskem trgu so prisotni že nekaj let, z željo po povečanju prepoznavnosti, pa so se obrnili na nas. Zanje smo ustvarili kampanjo z ambasadorjem, ki njihovo ime na našem trgu zastopa že drugo leto zapored.

Storitve
  • Izbor ambasadorja podjetja
  • Koncept kampanje
  • Izvedba kampanje
  • Naročnik

    Kenwood Slovenija

Izziv.

Od podjetja Kenwood Slovenija smo dobili izziv – poiskati nekoga, ki bo na slovenskem tržišču zastopal njihovo ime in ga ponesel tako med mlajšo kot tudi starejšo generacijo. Nekoga, ki se dobro znajde v kuhinji, prav tako pa je poznan širšemu slovenskemu občinstvu.

Izbira je bila logična – Špela Grošelj.

Z energično Špelo, ki najraje na svetu jé mamino govejo juho z domačimi rezanci in obožuje pripravo jagodnega tiramisuja, smo posneli nekaj video receptov, s katerimi smo na socialnih omrežjih, kamor je bila kampanja tudi usmerjena, dosegli izjemne rezultate.

Poleg video receptov smo posneli še serijo »How to« videev, s katerimi smo uporabnikom prikazali enostavno uporabo Kenwood aparatov.

Poglej video

Komunikacija je potekala redno in po vnaprej zastavljenem načrtu. S podrobno zastavljeno strategijo smo dosegli zavidanja vredne rezultate: