Socialna omrežja

Socialna omrežja

Zamišljajte si komunikacijsko strategijo, ki ne vključuje socialnih omrežij … nepredstavljivo, kajne? Socialna omrežja so postala nekakšen obvezen del našega vsakdana. Ne glede na to, s kakšno storitvijo se ukvarjate, je prisotnost na socialnih omrežjih nujna, sicer je, kot da vaše podjetje ne obstaja.

Ko se boste naslednjič vprašali, ali za svoje podjetje res potrebujete socialna omrežja, imejte v mislih – vsebina je kot ogenj, socialna omrežja pa gorivo … Verjamete ali ne, večina strank podatke o storitvah ali produktih išče ravno preko spleta in ta trend raste iz dneva v dan. Z ažurno in primerno komunikacijo si lahko ustvarite dobro ime, povečate krog svojih kupcev in to za relativno majhen vložek.

Poskrbimo za: upravljanje socialnih omrežij (upravljanje FB, upravljanje IG in upravljanje LINKEDIN) ter upravljanje oglaševalskih kampanj na socialnih omrežjih.

 

DELOVNI PROCES

V agenciji Adeo kvaliteto postavljamo pred kvantiteto, zato, preden začnemo z aktivnostmi, dobro raziščemo vaše področje in se seznanimo z vsemi podrobnostmi. Pomembno je, da do potankosti poznamo vaše delovanje in vrednote, za katere želite, da jih komuniciramo z vašimi kupci.

1

Priprava

Preden se lotimo priprave komunikacijskega načrta za socialna omrežja, prisluhnemo vašim željam in idejam ter določimo izvedljive in realne cilje, ki jih želite doseči. Prav tako se v tem koraku odločimo, katero izmed socialnih omrežij je najbolj primerno za vaš podjetje.
2

Implementacija

Ko imamo vse potrebne informacije, pričnemo z delom. S skrbno in podrobno izdelanim planom pripravimo vse potrebno za izvedbo in dosego zadanih ciljev.
3

Optimizacija

Ker so socialna omrežja živa stvar, dogajanje ves čas spremljamo (odgovarjamo na komentarje, vprašanja …), skrbimo za optimizacijo kampanj (prilagoditev vsebin in vizualov v oglasih, ciljne skupine) … Ob koncu vsake kampanje pripravimo poročilo, kjer imate vpogled v vsak izveden korak.